REGULI OFICIALE PENTRU TOMBOLA NOVAKID DE CRĂCIUN


1. DESCRIEREA PROMOȚIEI: Tombola de Crăciun Novakid începe pe 22 noiembrie 2021 la ora 09.00 UTC și se încheie pe 10 ianuarie 2022 la ora 23.59 UTC. Aceasta va fi cunoscută de acum înainte ca „Perioada de Promoție”. Sponsorul acestei Tombole este Novakid INC., 548 Market Street Suite 8291 San Francisco, CA 94104, support@novakidschool.com („Sponsor”, „Novakid”).

Prin participarea la Tombolă, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte și să se supună acestor Reguli oficiale și deciziilor Sponsorului, care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Sponsorul este responsabil pentru colectarea, trimiterea sau procesarea înscrierilor și pentru administrarea generală a Tombolei. Participanții trebuie să se adreseze exclusiv Sponsorului pentru orice întrebări, comentarii sau probleme legate de Tombolă.

2. ELIGIBILITATE: Deschis rezidenților din România care au cel puțin 18 ani. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu îi cuprinde pe copii, ci pe părinți.
Funcționarii, directorii, managerii și angajații Sponsorului, ai sucursalelor, filialelor și companiilor afiliate, precum și rudele apropiate și (sau) persoanele care locuiesc cu aceste persoane nu sunt eligibile pentru a participa la tombolă. Această tombolă este supusă tuturor legilor și reglementărilor federale, statale și locale aplicabile și este nulă acolo unde este interzisă sau restricționată de lege.

Persoanele care și-au recomandat prietenii la Novakid („Recomandator”) și persoanele care și-au creat un cont prin intermediul Recomandatorului („Recomandat”) vor putea participa la Tombola de Crăciun Novakid în conformitate cu aceste Reguli Oficiale.

3. PREMII:
Marele Premiu: 20 de câștigători vor primi IPHONE 13
Marele Premiu: 20 de câștigători vor primi IPAD 10X
Premiul garantat pentru Recomandatori : vouchere AMAZON în valoare de 60 RON nm

Se va acorda un singur Mare Premiu de persoană. Atât Recomandatorii cât și Recomandații sunt eligibili pentru a câștiga Marele Premiu. Recomandatorii și Recomandații vor participa prin intermediul codului de Recomandator. Participarea este gratuită. Nu este necesară nicio achiziție sau plată de orice fel pentru a participa la tombolă. O achiziție nu îmbunătățește șansele de câștig.

Cardurile cadou și certificatele cadou sunt supuse termenilor și condițiilor emitentului. Premiile nu pot fi transferate, răscumpărate în numerar sau înlocuite de către câștigător. Sponsorul își rezervă dreptul, la discreția sa unică și absolută, de a acorda un premiu înlocuitor de valoare egală sau mai mare dacă un premiu descris în aceste Reguli Oficiale nu este disponibil sau nu poate fi acordat, în totalitate sau parțial, din orice motiv. Sponsorul nu face nicio declarație sau garanție cu privire la aspectul, siguranța sau performanța oricărui premiu acordat. Se pot aplica restricții, condiții și limitări. Sponsorul nu va înlocui niciun element de premiu pierdut sau furat.

Toate taxele federale, de stat și/sau locale, taxele și suprataxele sunt responsabilitatea exclusivă a câștigătorului premiului, dacă nu contravine legislației țării în care are loc extragerea. În caz contrar, aceste costuri sunt alocate în conformitate cu legislația respectivă. Nerespectarea Regulamentului Oficial va duce la pierderea premiului.

4. MOD DE PARTICIPARE:

Intrați în Tombolă în perioada promoției online, în timpul perioadei promoționale, recomandând cu succes prietenii dvs. urmând pașii descriși pe site. Odată ce prietenul dvs. își înregistrează contul cu linkul sau codul dvs. de recomandare, atât dvs. în calitate de Recomandator, cât și prietenul dvs. în calitate de Recomandat, veți fi intrat cu succes în Tombola de Crăciun Novakid.
În cazul în care prietenul dvs. uită să folosească linkul sau codul dvs. de Recomandare atunci când își creează un cont, trebuie să comunice problema la serviciul clienți de unde echipa Novakid va introduce manual link-ul de Recomandare. În scopul participării la tombolă, atât Recomandatorul, cât și Recomandatul sunt de acord să devină parte a tombolei odată ce și-au împărtășit codurile care urmează să fie utilizate și prin utilizarea codului de Referință pentru a deschide un cont și, respectiv, pentru a finaliza o lecție de probă.
Dacă, din orice motiv, Recomandatorul sau Recomandatul nu dorește să participe la Tombola de Crăciun Novakid, trebuie să informeze Novakid că nu dorește să participe la Tombola de Crăciun Novakid. Odată ce acest lucru a fost făcut, persoanele doritoare vor fi excluse de la Tombola de Crăciun Novakid. Această acțiune NU poate fi anulată.

5. SELECȚIA CÂȘTIGĂTORILOR: Câștigătorii Tombolei vor fi selectați prin tragere la sorți dintre toate înscrierile eligibile primite pe parcursul perioadei de promovare. Câștigătorii vor fi anunțați la două date separate în conturile de Instagram regionale locale de către Sponsor, ale cărui decizii sunt definitive. Datele de anunțare a extragerilor de premii sunt următoarele:

În perioada 21-27 decembrie 2021, IPHONE 13 va fi distribuit între conturile câștigătoare.
În perioada 3 ianuarie - 10 ianuarie 2022, IPAD 10X va fi distribuit între conturile câștigătoare.

Șansele de câștig vor varia în funcție de numărul de înscrieri eligibile primite.

6. NOTIFICAREA CÂȘTIGĂTORULUI:
Câștigătorul va fi notificat prin e-mail la adresa de e-mail furnizată la înregistrarea pe site-ul Novakid și asociată contului său. Câștigătorul trebuie să accepte premiul prin e-mail, conform indicațiilor Sponsorului, în termen de șapte (7) zile calendaristice de la notificare. Sponsorul nu este responsabil pentru orice întârziere sau eșec de a primi notificarea din orice motiv, inclusiv pentru conturile de e-mail inactive, dificultăți tehnice asociate acestora sau eșecul Câștigătorului de a monitoriza în mod adecvat orice cont de e-mail.
Toate premiile vor fi trimise la adresele de domiciliu ale câștigătorilor, despre care aceștia trebuie să informeze Novakid după primirea e-mailului. Câștigătorul este pe deplin responsabil de anunțarea adresei de domiciliu corecte, iar Novakid nu își asumă nicio responsabilitate pentru adresele de domiciliu declarate greșit. Orice notificare a câștigătorului la care nu se răspunde sau care este returnată ca fiind nedistribuită poate duce la pierderea premiului. Nu este permisă înlocuirea sau transferul unui premiu decât de către Sponsor.

Toate rezultatele vor fi, de asemenea, anunțate pe conturile locale de Instagram Novakid corespunzătoare. Toți participanții care doresc să primească știri și actualizări despre Tombola de Crăciun Novakid trebuie să urmărească anunțul prin intermediul contului local de Instagram.

7. CONFIDENȚIALITATE: Orice informație personală furnizată de dvs. va fi supusă politicii de confidențialitate a Sponsorului postată aici. Prin înscrierea la Tombolă, acordați Sponsorului permisiunea de a partaja adresa dvs. de e-mail și alte informații de identificare personală cu partenerii, agenții și/sau furnizorii de servicii ai Novakid în scopul administrării și al îndeplinirii și livrării premiilor. Vă acordați permisiunea de a publica rezultatele și informațiile despre câștigătorii tombolei pe site-ul web al Sponsorului, pe conturile de social media și prin alte mijloace necesare pentru a-și îndeplini obligația de a informa participanții și publicul.

8. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII: Sponsorul nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru:
(a) orice informații de participare incorecte sau inexacte, sau pentru orice transmisii electronice de date defecte sau eșuate; (b) orice acces neautorizat sau furt, distrugere sau alterare a participărilor în orice moment al desfășurării acestei tombole; (c) orice defecțiune tehnică, eșec, eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau defecțiune a liniei de comunicații, indiferent de cauză, în ceea ce privește orice echipament, sistem, rețea, linie, satelit, server, cameră, computer sau furnizor utilizat în orice aspect al desfășurării Tombolei; (d) inaccesibilitatea sau indisponibilitatea oricărei rețele sau servicii wireless, a internetului sau a site-ului web sau a oricărei combinații a acestora; (e) suspendarea sau întreruperea serviciului de internet, wireless sau de telefonie fixă; sau (f) orice vătămare sau deteriorare a computerului sau a dispozitivului mobil al participantului sau al oricărei alte persoane, care ar putea fi legată de sau rezultată din orice încercare de participare la Tombolă.

În cazul în care, din orice motiv, Tombolă nu se poate desfășura așa cum a fost planificat, din motive care pot include, fără a se limita la acestea, infectarea cu viruși informatici, manipulări, intervenții neautorizate, fraude, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze care pot corupe sau afecta administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a acestei Tombole, Sponsorul își rezervă dreptul, la propria discreție, de a anula, rezilia, modifica sau suspenda Tombola, în totalitate sau parțial.

Într-un astfel de caz, Sponsorul va suspenda imediat toate extragerile și atribuirile de premii, iar Sponsorul își rezervă dreptul de a acorda orice premiu rămas într-un mod considerat corect și echitabil de către Sponsor. Sponsorul nu va avea nicio altă responsabilitate față de niciun participant în legătură cu tombola publicitară. În cazul în care orice prevedere din aceste Reguli oficiale este invalidă, ilegală sau inaplicabilă, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi nu vor fi în niciun fel afectate sau afectate de acestea, iar o astfel de prevedere va fi ineficientă doar în măsura în care este invalidă, ilegală sau inaplicabilă.

Aceste Reguli oficiale pot fi modificate oricând de către Sponsor fără notificare, cu condiția ca aceste modificări să fie necesare pentru a asigura desfășurarea corectă și sigură a Tombolei și pentru a preveni în special utilizarea abuzivă sau frauda.